Отборът на Черно море води на украинския Александрия с 1:0 в контролна среща

...
Отборът на Черно море води на украинския Александрия с 1:0 в контролна среща
Коментари Харесай

Черно море води на Александрия с 1:0

Отборът на Черно море води на украинския Александрия с 1:0 в контролна среща на един от терените на комплекс “Голд сити ”, Алания (Турция).

Проверката се играе в четири елементи по 30 минути.

Треньорът на Черно море Илиан Илиев заложи на Миодраг Митрович на вратата, а пред него в центъра на отбраната си партнираха рожденикът Даниел Димов и Стефан Станчев. На десния бек бе Виктор Попов, а отляво Цветомир Панов. В средата на терена оперираха Патрик Андраде и Мехди Букаси, а по лявото крило стартира Мартин Минчев. Отдясно бе каращият проби Габриел Лейте, на върха на офанзивата – Матиас Курьор, а зад тила му действаше Илиан Илиев-младши.

Поради разнообразни аргументи мачът пропускат Иван Дюлгеров, Лъчезар Йорданов, Мирослав Мирчев и Родриго Енрике.

Начало на мача.

В 12-ата минута украинците сътвориха първата заплаха в мача. Играч на противника бе изведен добре в наказателното поле, само че Миодраг Митрович съумя да избави. Минута по- късно Илиан Илиев стреля от директен свободен удар, само че стражът на Александрия съумя да улови. В 15-ата минута Мартин Минчев получи вляво топката от Патрик Андраде и центрира добре в наказателното поле на задна греда, където бе Габриел, само че малко не доближи на бразилеца да я отиграе. В 20-ата минута Черно море направи добра контраофанзива, Мартин Минчев пропусна топката за Цецо Панов, който проби по фланга и центрира по земя. Топката доближи до Илиан Илиев, който от границата на наказателното поле стреля, само че топката срещна тялото на защитник. В 26-ата минута Патрик Андраде с акуратен пас откри Габриел вдясно, който центрира в наказателното поле към Матиас Кутьор. Нападателят насочи топката в горния десен ъгъл на вратата, само че стражът съумя да се разтегне и да избие.

Край на първата част.

В началото на втората част на мястото на Габриел в игра влезе младият Денислав Ангелов. В 6-ата минута Черно море откри резултата. Виктор Попов и Мартин Минчев добре разиграха топката по фланга, последният центрира в наказателното поле, където Денислав Ангелов осъществя с крайник за 1:0. В 12-ата минута насилствена промяна за Черно море. При центриране в наказателното поле Цветомир Панов и футболист на Александрия си удариха главите. На мястото на Панов влезе Фахд Актау. Бранителят на “моряците ” е с рана на главата.

Край на втората част.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР